"Staycation" i København ☀️

"Staycation in Copenhagen" - Bildserie av Ploug Fotografi ☀️

Bondtopp i vitt från Oblong Box

Sommarens tema för de flesta av oss kommer att vara att hitta kreativa sätt att tillbringa en semester i en hemtrevlig miljö, så vad kan vara närmare än att fota årets sommarbilder i vårt vackra Köpenhamn!

Jag har tittat på Richard Avedons klassiska modebilder från gatorna i 1950-talets Paris – han har tillsammans med bl.a. huset av Dior och Harper's Bazaar skapade några verkligt ikoniska bilder som är en evig inspiration för mig.
Hans bilder i den kategorin är mest svartvita, men jag ville såklart visa er färgerna på kläderna, så att ni får bilderna i färg, men gjorda för att se ut som gamla färgbilder.

Vi var så glada att Katrine, Rebecca och Nadia alla tackade ja, och vi lockade också Dorian med, som en frisk fläkt.
Dagen vi hade valt visade sig vara dess mest autentiska danska sommarsida: Det var både regn, blåst och sol i svängar, så vi fick vänta en hel del med paraplyer innan vi kunde få in bilderna i lådan.
Dagens absoluta höjdpunkt var varmkorven på Rådhusvoggen på Rådhuspladsen, där söta Betina lät oss fota medan vi åt lunch. Vi kan avslöja att en varmkorv smakade mer!

Vintage inspirerad fotografering i Köpenhamn

Flickornas outfits har valts ut med 1950-talet i åtanke: pennkjol eller helkjol, de två siluetterna som är ikoniska för 50-talet .

Rebeccas Kgs. Trädgårdssetet är 30-talsinspirerat med vida byxor från The House of Foxy och skjortblus med Peter Pan-krage från The Seamtress of Bloomsbury .

Jag hoppas att du kommer att njuta av att titta runt i vår stad och se våra vackra tjejer i förhoppningsvis inspirerande outfits.

Kärleksfulla hälsningar,
Kirstine & Team Mondo Kaos ♥


Hos Mondo Kaos hittar du klänningar i vintagestil

Se alla kläderna här:

Klänningar i vintagestil från Mondo Kaos

Klänningar

Skor i vintagestil från Mondo Kaos

Sko


Accessoar i vintagestil från Mondo Kaos

Tillbehör


Kjolar i vintagestil från Mondo Kaos

Kjolar


Toppar i vintagestil från Mondo Kaos

Titt


Byxor i vintagestil från Mondo Kaos

Byxor



Ploug fotografi.

Skulle du vilja ha lite personliga bilder tagna på dig ensam (ala dessa visar vi här eller i studion), familjeporträtt, bröllopsfotografering etc. Kirstine erbjuder olika typer av fotografier till helt rimliga priser.

Läs mer på kirstineploug.dk eller kontakta Kirstine via e-post kirstine@ploug.info.


PS Vill du höra mer om när vi håller i nya event, startar rea, tävlingar, skaffar nya produkter mm.

Anmäl dig då till nyhetsbrevet nedan: