Mondo Kaos Forårs Nyheder 2019 🌸

Mondo Kaos Vårnyheter 2019 🌸

Så kom våren och med den kom de första plaggen till vår nya vårkollektion! Läs vidare och lär känna några av våra favoriter från nyheterna.

Miss L Fire - Vintage skor av hög kvalitet

Bland vårens nya föremål hittar vi flera nya modeller från Miss L'Fire, bland annat den vackra Beatriz peep toe-sandalen och den eleganta Hepworth T-Bar-hälen.

Beatriz är en vacker, öppen sandal med peep-toe och 8 cm klack. Den är gjord av den mjukaste mocka, och tillsammans med den fina ankelremmen som gör den sitter stadigt på foten, detta är en superbekväm sko. Dessutom har den en smickrande pilgrimsmussla som lägger till en extra vintage touch.

Den nya Beatriz-sandalen i sex underbara färger, varav den gröna är gjord exklusivt för Mondo Kaos.

Hepworth är en vacker sko med en T-stångsrem, stängd hälkappa och tå. Det gröna och svarta paret är gjorda i mjuk mocka och den metalliska flerfärgsmodellen är det gjord av läder.

Miss L Fire är ett varumärke känt för sin höga kvalitet och komfort, och med en av dessa nya modeller på fötterna kommer du säkert att promenera i på våren, både lätt och elegant.

Very Cherry - Retrokläder i vackra färger

De bekväma och vackra byxdräkterna från Very Cherry hör också till våra vårnyheter. Vi har fått in två modeller, varav den första är inspirerad av 1940-talet med sin eleganta höga midja och breda byxben, och den andra är inspirerad av 1950-talet med centrerad midja och smala cigarettben med kalvar.

Båda modellerna är gjorda i snyggt material, och de finns i flera färger.

Very Cherry jumpsuit venice

Den vackra byxdressen från Venedig finns i denna röda såväl som i blått.

Mycket Cherry 1950-tals byxdress

Den klassiska byxdressen finns i flera färger.

Emmy Design - Koftor i vintagestil i hög kvalitet

Tidigare denna månad fick vi den underbara Peggy Sue Cardigan från svenska Emmy Design i massor av härliga färger som passar perfekt till våren och dess händelser!

Peggy Sue är IT-koftan för vårtemperaturer, eftersom den läckra merceriserade ullen håller dig varm och låter huden andas samtidigt.

Det här var bara ett smakprov på vad vi har fått - fler nyheter kommer löpande så det finns mycket att se fram emot. ☀️



Av Team Mondo Kaos


Kommentar