Kundeaften i Mondo Kaos - Forår 2019 🌸

Kundkväll i Mondo Kaos - Våren 2019 🌸

Torsdagen den 14 mars höll vi vårt allra första kundkvällsevent i Mondo Kaos – och vilken fantastisk kväll och upplevelse!

Vi började med att förbereda evenemanget genom att välja ut specifika stilar för våra deltagare Mondo Ladies, som vi erbjöd med specialrabatt på kvällen! Stine hittade tombolatrumman och valde ut flera spännande priser till den som lottades mitt på kvällen.

Äntligen kom dagen och runt halv åtta på kvällen kom 30 upphetsade kvinnor affären. Alla välkomnades med en "Mondo Kaos Goodie Bag" samt en lott.

Härifrån kunde vi alla se fram emot en härlig kväll med klänningspassning, lotteri och massor av godsaker samtal med nya bekantskaper med ett gemensamt intresse för vackra klänningar och retro/vintage universum!

Det var trevligt snack i kön till provrummet...

...och provade fina klänningar.

För några av kvinnorna var det första gången i Mondo Kaos, medan andra var kända kunder.

Bland de välkända kunderna hittade vi Sabine, som berättade att hon bestämde sig för att delta, för att hon gillar butiken och för att hon visste att det var första gången vi höll en sån här händelse, och var därför nyfiken på vad kvällen skulle bjuda på.

En av våra första Besökare var Zenia, som hade blivit inbjuden av sin syster - och de hade tagit sin vackra mamma med! Zenia berättade att både hon, hennes mamma och syster har en passion för retro- och vintageuniversum, och när vi frågade de tre kvinnorna vilka ord de associerar med den typ av klädesplagg de såg i Mondo Kaos, de lägger särskild vikt vid orden: femininitet, kroppspositivitet och mångfald – tre ord vi båda är glada och stolta över att umgås med.

Stort tack till alla underbara kvinnor som deltog i vår allra första Kundkväll på Mondo Kaos och var instrumental på kvällen blev en så stor succé – trots det något begränsade rörlighet ;-)

Vi ser mycket fram emot att hålla nästa Kundkväll och vi har redan massor av bra idéer till nya spännande evenemang!

Kärlek, Team Mondo Damer ❤️

PS Vill du höra mer om när vi håller nya event, håller rea, skaffa nya produkter mm, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan: