Miss L Fire Efterårs Kollektion 2018 🍂

Miss L Fire Höstkollektion 2018 🍂

Miss L Fire Höst/Vinter 2018.

Vi älskar sommaren, men när den är över och hösten är över, finns det något vi alltid ser fram emot. Och det är då höstens nya produkter kommer till butiken, t.ex. höstkollektionen från Miss L Fire.

Vi har sålt de fantastiska skorna från Miss L Fire i Mondo Kaos sedan 2015, och är den butik i Skandinavien som har störst utbud.

Den här säsongen finns en "gammal bekant", den vackra och mycket populära Amber. Den här gången har den kommit i två vackra färger med "glitter", samt några bitar i läcker mocka.

Miss L Fire Amber skor.


Den här säsongen har vi återigen gjort en exklusiv modell som bara finns i Mondo Kaos och den här gången är det den vackra Amber i marinblå mocka.

Marinblå mocka vintageskor från Miss L Fire

Den här säsongen har vi återigen gjort en exklusiv modell som bara finns i Mondo Kaos och den här gången är det den vackra Amber i marinblå mocka.

Miss L Fire Frida stövel.

Den här säsongen har vi även fått supersköna Frida Støvler, som vi är ganska säkra på att du kommer att älska ❤

Miss L Fire skor har aldrig gjort oss besvikna. De håller alltid hög kvalitet och har en superbra passform.

Och vi älskar deras vintageinspirerade look.

Miss L Fire Grace skor.


Vi är säkra på att den nya modellen "Grace" också kommer att bli en hit. Åtminstone älskar vi det redan. De har samma bra passform som Amber-skon, men den här är lite bredare och därför ännu bekvämare – åtminstone för oss med lite breda fötter.


PS Vill du höra mer om när vi håller nya event, håller rea, tävlingar, skaffa nya produkter mm, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan: