A match made in heaven ✨

En match made in heaven ✨

Stylist Cherry Dollface.

Tidigare i år hade vi nöjet att få ta bilder tillsammans med den amerikanska hår/makeupartisten Cherry Dollface. Cherry är bor i Los Angeles och besökte Köpenhamn under sin Europaturné. Hon är en legend inombords pin-up hår och smink, och vi var så glada att vi fick möjligheten till det arbeta med henne.

Vår söta stamkund, Nadia Maraschino, lockades att stå framför kameran och Kirstine Ploug var bakom. Vi hade satt ihop ett antal outfits till Nadia i förväg, bl.a våra klassiker: Billion Dollar Dress från Stop Staring och Monte Carlo Dress från Heart Of Haute.

Och så klart Amber skor från Miss L Fire - säsongens favoritskor!

Nadia kom till inspelningen utan smink och med löst hår. Det stora mörkret håret rullades upp och Nadia lät applicera en klassisk pin-up-sminkning, som vi vet den, med vackra röda läppar och svart eyeliner med vingar. Körsbär borstade ut håret och stylade det i pageboystil, à la Hollywoodstjärnorna från 1940- och 1950-talen, som t.ex Marilyn Monroe.

Efter en och en halv timme i Cherrys erfarna händer var Nadia redo att byta om till dagens första outfit.

Nadia är fantastiskt fotogenisk och en naturlig framför kameran, så vi hade en bra sådan dags att fota alla outfits - både klänningar och enstaka höstrockar.

Vi hade en riktigt rolig dag med tjejerna, och Cherry var också angelägen om att hjälpa till att se till att kjolarna var svischade på bilden av Monte Carlo klänningen så den fick rätt Elvgreen pin-up känna.


PS Vill du höra mer om när vi håller nya evenemang, håller rea, får nya varor osv, så anmäl dig till nyhetsbrevet nedan: