En Mondo Ladies Jul

En Mondo Ladies Christmas ⭐️

Julstämning i mondokaos

Vi älskar julen på Mondo Kaos . I den mörka tiden tänder vi ljus, har roligt och gör allt som gör en mörk och lång vinter ljusare och festligare.

I år är inte som de andra åren. 2020 blev plötsligt året då festerna minimerades och vi var tvungna att vara "tillsammans var för sig". Det är därför julen för många också kommer att se annorlunda ut, men just därför vill vi visa dig lite mys och såklart några härliga outfits att fira juldagarna i, oavsett hur få julfirande du ska på.

Tjejerna i Mondo Kaos träffades för en liten mysig julträff, iklädda sina Mondo Kaos-favoritdräkter, för att visa hur de tänker ha kul och jul i år.

Julklappsguide i Mondo Kaos

Som något speciellt i år har vi skapat en julklappsguide som du kan titta på, både om du behöver inspiration till din egen önskelista, men också om du behöver presenter till kvinnorna i din familj och i ditt liv.

Vi har delat upp julklappsguiden i under 500 DKK och under 1 000 DKK, så att du kan bli inspirerad inom den budget du har avsatt, och det finns många presenter som kommer att lysa upp julbelysning i alla kvinnors ögon.

Julklädd – även om du är långt borta

Även om firandet är längre i år, och julfesterna och evenemangen som kommer att äga rum förmodligen kommer att ha färre deltagare, kan man ändå klä sig snyggt. Du kanske till och med får extra tid att tänka på den perfekta outfiten, och du kan försöka vara festlig på nya sätt.

Om du till exempel Facetime med familjemedlemmar och vänner som bor långt borta kan du bjuda in dem på julmys över skärmen och klä dig snyggt ändå, och kanske vara redo med kleiner och glögg. Det sprider julstämning, och alla blir på gott humör för att man visar att man vill fira jul, även om det är på ett annat sätt.

Mondo Kaos vintageklänningar

Vintage check till jul

Tartan, tartan, tartan, pepita, kärt barn har många namn. Hur som helst är pläd ett bra sätt att klä ut sig till en fest. Eftersom pläd påminner om varma tyger och kanske har lite nostalgi över sig är de perfekta som klänningar till julevenemang.

Checkar är också ett bra val om du inte är alltför glad över att gå i starka färger och mönster, då kan rutor faktiskt framstå som neutrala. Carina är klädd i den vackra Hepburn-klänningen från The Pretty Dress Company , i vackert vinröd och grå och tartanrutiga. Den är vacker och smickrande, och perfekt för vintermånaderna och är även en perfekt klänning till julafton om du vill vara lite ledigt festlig.

Rutig Hepburn svängklänning
Röd skjortklänning i vintagestil
Rutig svängklänning


Vi har även Hepburn-klänningen i blå och gröna tartanrutor, gillar du fler av nyanserna är den gröna i vacker harmoni med grandekorationer och julgran.

Båda Hepburn-klänningarna kan givetvis bäras både till fin vardags eller till vardagsfester. För att sätta lite extra fest på klänningarna kan du bära snygga örhängen, och kanske ett längre halsband, och glöm inte ett riktigt vintagerött läppstift.

Zoe Vine Margot Pencil Dress
Rutig Hepburn klänning
Topp i 1950-talsstil

Röda klänningar i vintagestil till jul

Festliga vintage set

Pernille är klädd i ett vackert set med en röd pennkjol med vattenfallseffekt från The House of Foxy och den vackra Unique Vintage off-shoulder toppen i 1950-talsstil. Pennkjolen är en 'gammal bekant', en storsäljare med riktig vintagestil och den är supergod, även till jul, där den är både festlig och feminin. Tillsammans med toppen framhäver den det mjuka och feminina med de fina krusidullerna och draperierna.

Röd pennkjol i vintagestil med drapering
Svart 1950-tals frilltopp
Blå vintage pennklänning

Setet kan enkelt användas både till jul och året runt, eftersom det har den klassiska 1950-talsvibben. Naturligtvis kan du också dra nytta av båda delarna genom att styla dem med andra underdelar och toppar och på så sätt njuta av setet om och om igen.

Lea skjortklänning i rött från Daisy Dapper

Den röda klänningen till jul

Carina är helt röd, i den varma vinröda Lea-klänningen från Daisy Dapper. Det är en vacker skjortklänning som är perfekt för semestern.

Styla den med en liten julbrosch eller använd de armbågslånga ärmarna för att bära vackra armband, till exempel de från Rock it Rosie , för att göra den extra julklappsvänlig.

Samtidigt kan du använda denna vackra vintageklänning till vardags med platta skor och en vacker Emmy-kofta över.
Vi har alltid många vackra röda vintageklänningar att välja mellan, både pennklänningar, skjortklänningar , svängklänningar och A-klänningar. Fråga oss bara i butiken eller se det stora utbudet online.

Guld och silver skor till jul och nyår

Vill du vara vackert klädd tillhör såklart skor också en fin vintage-jullook. Som något nytt har vi den röda vintagestilen 'klackar' från Charlie Stone , de perfekta skorna till jul.

Tycker du att höga klackar är lite mycket på julafton så har vi de vackra ballerinorna Santorini i guld från Charlie Stone eller vackra pumps som Hallstatt i marinblå eller svart. Vi har de vackra och festliga högklackarna Amber Luxe från Miss L Fire i guld och silver, perfekta till både jul och nyår. Dessa skor är den perfekta finishen på din jullook.

Skor i silver från Miss L Fire
Röda högklackade skor från Charlie Stone
Guldskor från Miss L four

Den okonventionella julklänningen

På Mondo Kaos har vi massor av festliga klänningar, till jul och till andra festliga tillställningar, så självklart har vi klänningar i rött och klänningar med glitter, helt perfekta till jul. Men är du ute efter andra färger så har vi naturligtvis det också. Nedan ser ni Pernille i den vackra pennklänningen Margot av Zoe Vine i en vacker midnattsblå, som på sitt sätt även fångar julen.

Bär den med stjärnörhängen eller en brosch på själva julafton eller till en liten julträff. Klänningen är fantastiskt vacker med de fina silverskorna som verkligen kommer till sin rätt med den mörka klänningen.
Vi har många andra klänningar i marinblå, till exempel den Ava som är ett riktigt bra erbjudande. Det är en klänning vi aldrig tröttnar på.

blå pennklänning i vintagestil

Kom ner till oss så hjälper vi dig att hitta din perfekta julklänning eller ditt julset från Mondo Kaos.

Vi ser fram emot att se dig för lite Mondo julstämning i Birkegade,

Jul hälsningar,

Team Mondo Kaos ❤

Läs mer:

Emmy design

Kvinnan bakom de vackra koftorna Emmy Design

Julklänningar 2019

julen 2019

Mondo Kaos kundporträtt

Mondo Ladies kundporträtt

PS Vill du höra mer om när vi håller i nya event, startar rea, tävlingar, skaffar nya produkter mm.

Anmäl dig då till nyhetsbrevet nedan:

Mänsklig poäng Trustpilot stjärnor antal recensioner Trustpilot-logotyp


Kommentar