Kundeportrætter i Mondo Kaos ❤️

Kundporträtt i Mondo Kaos ❤️

Det är ingen hemlighet att Mondo Kaos har de bästa kunderna. Med din hjälp kan vi tillsammans sprida de goda nyheterna om att återta vår femininitet och älska oss själva som vi är.

Därför har vi bestämt oss för att göra några kundporträtt för att ge en bättre inblick i vilka våra kunder är, och därigenom visa hur olika vi alla är.

Vi börjar med två av våra kunder, Birgitte och Christina, som berättar om sina erfarenheter som kunder på Mondo Kaos, om sin stil, och ger lite råd till er alla. Läs med och låt dig inspireras av dessa två vackra kvinnor.

Namn: Birgitte

Ålder: 60 år

Yrke: Driftssköterska

Jag är en av de sjuksköterskor som för närvarande har skickats hem från det privata sjukhuset där jag annars är anställd. Inte för att jag är drabbad av corona, utan för att vår utrustning måste finnas tillgänglig för regionen.

Sluta stirra biljoner dollar röd passande pennklänning

Min man har också blivit hemskickad, så vi får tid att göra en massa praktiska saker, men också ha kul med pussel, bakning, film och att testa nya matrecept.
Vi minns att vi gjorde romantiska middagar, där vi klär oss fint och har kandelaber på bordet, bra musik och kanske dansar tango i vardagsrummet.

Jag fick först min uppmärksamhet på 1950- talsstilen via din Facebook-sida, men hade aldrig riktigt modet tills jag träffade min man för 4 1/2 år sedan. Han är min stora inspirationskälla, och stöttar mig i att "hoppa ut för att vara mig själv".
Jag älskar stilen och kvaliteten som du får på Mondo Kaos. Det händer hela tiden nya saker på hemsidan, det är superenkelt och snabbt att handla här, varje paket du får kommer alltid med en personlig hälsning. Det känns nästan som att ha en personal shopper.

Och snart har jag varit i den fysiska butiken så många gånger att Stine med säkerhet vet om jag nu också har valt rätt storlek när jag handlar online. Stine minns sina kunder. Det gör det hela väldigt personligt och närvarande.

Dolores 50-talsklänning med svängkjol från Unique Vintage

Birgitte i svängklänning i 50-talsstil från Unique Vintage & Amber pumps från Miss L Fire .

Byxor med vida ben från The House Of Foxy

Birgitte i spetsskjorta från Very Cherr y, vida byxor från The House Of Foxy & pumps från Miss L Fire .

Birgitte i skjorta från Seamtress Of Bloomsbury , byxor från The House Of Foxy , kofta från Palava och Amber pumps från Miss L Fire .

Om jag fick ge tre stylingtips skulle det vara:

1. Gör vad du kan med de små detaljerna / accessoarerna / håret, så att du får en komplett stil. Det krävs verkligen inte så mycket för att ändra hela utseendet.

2. Flit. Ta tid för det. Prioritera det i din vardag.
Alla gillar en kvinna som har gjort något av sig själv.

3. Elisabeth Arden har sagt:

"Det finns inga fula kvinnor, bara lata" ... och det är så sant, så sant.❤️


Namn: Christina Mai
Ålder: 45 år
Yrke: Sångare, musiklärare och idéutvecklare.

Vad gör du?
Förutom att jag för närvarande undervisar på nätet på grund av pandemin, så jag skriver en artikel om valområdet i musik som tentamensämne, och försöker annars fylla dagarna med meditation, yoga, dans, flexibilitet, bra nätprat/ljudböcker och umgås med min dotter och min pojkvän.

Klänning i 1950-talsstil från Mondo Kaos

Var får du din inspiration till just din stil?

Jag hämtar inspiration från filmer, SoMe, gamla tidningar, vintagebutiker, min flickvän, burleskvärlden och såklart från Mondo Kaos blogg.

Vad är det med Mondo Kaos som får dig att handla hos oss?
Jag älskar stilen, då jag tycker att jag är bekväm med uttrycket och jag är ett ganska stort fan av utbudet i butiken. Speciellt märken som: Seamtress of Bloomsbury , Emmy Design , House of Foxy , Daisy Dapper och Miss Candyfloss .

Jag älskar också att jag känner en nära relation med de underbara Mondo Ladies som jobbar i butiken. Det är lite som att de är min klädfamilj. Framför allt har Stine O. hjälpt mig att välja kläder till en föreställning, och Kirstine och de andra kvinnorna är också alltid trevliga och redo med en ärlig kommentar. För här blir du aldrig bunden till något på ärmen. Istället får du kvinnornas extremt kompetenta och ärliga åsikt om hur kläderna passar dig. Så du kommer alltid lämna butiken med kläder som passar dig.

Mitt första reproplagg som jag köpte från Mondo Kaos var faktiskt en svart halter neck kostym från Miss Candyfloss . Jag rockade senare med rött bälte till många roliga fester och ett framträdande på TV.



Om kläderna Christina har på sig på bilderna ovan förklarar hon:

Den röda mössan som jag köpte av dig i vinter har varit en accessoar hela vintern. Varför jag nu också har porträtterats bärande den, i en tecknad film som min pojkvän Jens-Ulrich T. Nielsen jobbar på.

Svart jacka köpt förra säsongen.

Emmy Design kofta - den här typen av kofta har praktiskt taget levt på mig hela vintern.

När jag går till jobbet har jag ofta byxor eller en jumpsuit med kofta. Det kan vara: Suzie Q cardigan i gult över den grå Daisy Dapper jumpsuiten

Eller Peggy Sue cardigan i ljusblått till mina röda House of Foxy- byxor.

Ska jag på fest eller ut väljer jag ofta den röda klänningen från House of Foxy och är det ett familjebesök eller en lite mer dämpad umgänge så väljer jag den bruna klänningen från House of Fox y.

Nästa plagg på önskelistan är koftan Peggy Sue i lavendel från Emmy Design .

Om du var tvungen att ge kvinnor tre bra stylingtips, vilka skulle de vara?
1. Låt din stil uttrycka din personlighet.
2. Låt varje dag vara en läckerhetsdag. Oavsett om jag är på jobbet, tränar burlesk eller går på fest kan en pjäs med Mondo Kaos och ett rött läppstift lyfta min dagliga look till nya höjder.

3. Hellre lite för mycket än lite för lite, speciellt när det kommer till glitter.

Man kan inte vara annat än glad och stolt över att ha så underbara kunder i butiken. Det betyder så mycket för oss på Mondo Kaos att vi har möjlighet att höra och se din glädje. Det kan mycket väl vara så att vi "bara" är en klänningsbutik, men det är våra kunder som gör allt arbete värt mödan. När din upplevelse är god får vi den bästa arbetsdagen. Låt oss tillsammans göra vardagen till en fest där vi kan klä oss hur vi vill. Känn dig feminin, läcker och få världen att le.

Om du vill ta del av vårt nästa kundporträtt, skicka ett mail till:

shop@mondokaos.dk

Kärleksfulla hälsningar,
Birgitte, Christina & Team Mondo Kaos ♥


Vill du läsa mer?

favoritklänningar från Trashy Diva

Trashy Diva ❤️



Karantänhälsningar från Mondo Kaos Girls

Karantänhälsningar från Mondo Pigern❤️



Miss L Four vår/sommar 2020

Miss L Fire Vår/Sommar 2020 🌸


Nyhetsbrev

PS Vill du höra mer om när vi håller i nya event, startar rea, tävlingar, skaffar nya produkter mm.

Anmäl dig då till nyhetsbrevet nedan: