Trashy Diva ❤️

Trashy Diva ❤️

Mitt favoritmärke Trashy Diva är tillbaka och aldrig har en klänning känts så bra

Stine, butikschef på Mondo Kaos, säger:

40-talsklänningen från Trashy Diva i blommönster

När jag började jobba på Mondo Kaos för snart sex år sedan, introducerades jag för första gången för ett relativt okänt märke med de finaste trycken. Jag minns att jag först stötte på namnet "Trashy Diva" vad är det för namn att kalla sitt klädmärke? Men det väckte ändå en hel del nyfikenhet. För vem gör ett sådant finstilt och samtidigt kallar sig "Trashy"?

Klänningen fick provas direkt! Och när jag äntligen var i klänningen tappade min mun och käke. Aldrig hade jag provat en klänning med så bra passform och i så fantastiskt material. Jag tvivlade inte - Klänningen måste ägas och ännu fler tillkom med tiden.

Det var därför det var med stor sorg när Trashy Diva lade ner sin grossist och vi inte kunde beställa fler bostäder till Mondo Kaos. Men sorgen skulle visa sig bli kortvarig, för nu har Trashy Diva som tur är öppnat upp sin försäljning igen exklusivt för Mondo Kaos – Till stor glädje för våra kunder som redan känner till detta fantastiska varumärke, nya kunder och inte minst mig själv. Min perfekta sommarklänning har kommit!

Så vad är det som är så bra med Trashy Diva?

Det är faktiskt ganska enkelt att svara på: Kvalitet, material, tryck och passform!

Trashy Diva är ett amerikanskt klädmärke som stoltserar med att vara ett modernt och inte minst ett unikt varumärke som bygger på tanken att alla kan passa sina klänningar.

När det gäller passform har vi under åren haft en hel del modeller i butiken och därigenom hittat de bästa till våra kunder. Nämligen 40-talsklänningen och deras omlottklänning.

40-talsklänningen från Trashy Diva:

Den här klänningen är en lyxversion av vår Ava-klänning från The House of Foxy, som har varit känd för att vara vår bästsäljare de senaste åren. Med sitt a-linjesnitt är 40er-klänningen en klänning som i princip kan bäras av alla kroppstyper. Som de flesta av våra andra retroklänningar är även denna märkt i midjan, har en vacker och superfeminin v-ringning och en kjol som faller över höfterna så att de varken blir mindre eller bredare. Klänningen är även tillverkad i den mjukaste rayon som känns som siden på huden och faller perfekt över din figur. Det känns nästan som att du inte har några kläder på dig.

Trashy Diva 40-talsklänning i lila med blommönster

Slåom-klänningen från Trashy Diva:

Detsamma gäller slaommodellen. Passformen är perfekt för de flesta, och lite festligare än vanliga omlottklänningar. Precis som med våra andra slalomklänningar kan den justeras i midjan och anpassas på så sätt till alla. Det är en klänning där man känner sig så läcker! Återigen är materialet den mjukaste rayonen.

Trashy Diva-klänningarnas fantastiska kvalitet och material

Trashy Diva ligger i den lite dyrare änden, men det finns en bra anledning till det, nämligen Quality!

Som tidigare nämnt är klänningarna gjorda av mjukaste kvalitetsrayon som även har lite stretch i sig, så det är lättare att passa om man till exempel står mellan storlekarna. Själva konstruktionen av klänningarna är välgjord, från de vackra feminina draperierna till ärmarna. Det råder ingen tvekan om att Trashy Diva har kvinnokroppen i fokus när de konstruerar sina modeller. De vet att vi alla har olika kroppstyper och det tas hänsyn till. Och det är precis vad vi på Mondo Kaos är glada över.

De vackraste blommorna Print:

Den här säsongen har Trashy Diva kommit med detta fantastiska lila blommönster. Lila är en färg som varit borta några säsonger, men som gör en stark comeback i sommar. Blommor i gula, rosa, turkosa och gröna nyanser som passar så perfekt till just denna lila ton. Just detta tryck är en underbar blandning av vintage och modern stil. Vilket gör att alla kan bära trycket, även om man inte alltid är för blommor. "Allt handlar om styling" och det ska vi gå in närmare på.

Stines fyra stylingtips för dina Trashy Diva-klänningar:

En av de saker vi säger mest på Mondo Kaos är "It's all about styling baby" Med de orden menar vi att du i princip kan bära vad som helst och ge det ditt eget uttryck om du bara har rätt styling. Och det är faktiskt ganska enkelt.

Här är mina fyra förslag på hur man stylar båda klänningarna.

För vardag och arbete:

Båda klänningarna kan stylas med olika roliga tights, en snygg Emmy-kofta och de platta Charlie Stone-skorna.

Omlottklänning från Trashy Diva

Omlottklänning från Trashy Diva

Peggy Sue kofta i lavendel från Emmy Design

Kofta från Emmy Design

Limited edition skor från Charlie Stone

Limited edition skor från Charlie Stone

För partyt:

Klänningarna kan verkligen göra mycket i sig själva. Men gör dem mer festliga och sexiga med till exempel våra nakenstrumpor med naglar från What Katie Did eller helt bara ben. De nya Adele-skorna i svart eller koppar skulle vara perfekta. Om du föredrar en sluten sko rekommenderar vi definitivt modellen Amber eller Lucie. Dekorera ev med våra nya armringar och örhängen från Rock It Rosie .

Alele pumps i Rose Gold från Miss L Fire

Alele pumps i Rose Gold från Miss L Fire

Green Hoop örhängen från Rock It Rosie

Green Hoop örhängen från Rock It Rosie

Lucie pumps i svart mocka från Miss L Fire

Lucie pumps i svart mocka från Miss L Fire

Böhmen:

Skapa en mer romantisk look med båda klänningarna genom att styla dem med en snygg kofta från Emmy Design , och inte minst våra nya Lois-skor från Miss L Fire. På grund av trycket på klänningen och grundfärgen kan alla färger av Louis användas. Men om det ska bli riktigt snyggt så skulle guldfärgen vara pricken över i:et. Blommor i håret är också verkligen ett måste. I butiken har vi ett fint urval av hårblommor.

Hitta föremålen på bilden här: Klänning / Cardigan / Gröna sandaler / Guldfärgade sandaler

Klänningar från Trashy Diva

Rock N' Roll:
Vi vet att vissa kan bli rädda av det blommiga trycket - men du behöver inte vara rädd för att klänningen ska bli för "för söt" Style klänningarna med coola nätstrumpor, en kort bikerjacka och de coola Amber-skorna från Miss L eld . Därmed förvandlar du en annars "söt" klänning till en cool och cool retroklänning

Det finns hundra sätt du kan styla din klänning så att den passar din individuella stil. Det viktigaste är att poängtera att om klänningen sitter bra kan du "äga" den, så att den blir din helt unika klänning.

Så här säger våra kunder:

Som tidigare nämnt är det några säsonger sedan vi hade Trashy Diva i butiken, men vi har kontinuerligt haft stor efterfrågan på deras klänningar. Vi har därför också haft en hel del trevliga upplevelser och utbrott i butiken.

Här är några uttalanden och erfarenheter med kunder i butiken:¨

"Jag ska på en tredje dejt med den sötaste killen kl 18.00 och jag har aldrig känt mig så snygg som jag gör i den här klänningen" Louise från Nørrebro

"Nu har jag redan fyra Trashy Diva-klänningar, så jag kan lika gärna skaffa den femte" Rikke från Vesterbro

"Det jag älskar med de här klänningarna är att oavsett vilken tid på månaden det är eller hur uppsvälld jag är så kan jag ta på mig den här klänningen och vara bekväm haha" Agnete från Nørrebro

"Så jag är lite vidskeplig, för varje gång jag har burit min klänning har jag haft världens bästa kväll. Så nu tar jag alltid på mig det om jag är det minsta tvivel” Sara från Nordsjælland

Den coolaste divaen i stan:

Det råder ingen tvekan om att Trashy Diva, trots namnet, definitivt inte är Trashy. Trashy Diva, är kvalitet och stil av högsta grad! Det är lyx som aldrig går ur modet, som du kan fortsätta återkomma till.

Man kan fråga sig varför om de har valt att kalla sig det – ingen som vet? Men min gissning är att de har valt det för att skapa precis den nyfikenhet på märket som jag själv upplevde en sommardag 2014 i Mondo Kaos.

Som en liten bonus har vi fått hem ytterligare en ny stil från Trashy Diva – Nämligen en vacker och cool topp i det vackraste ormtrycket. Toppen kan användas som både skjorta och lätt jacka. Style den med våra jeans med hög midja från Lady K Love s eller vår minikjol från Grunten Mode och du kommer att bli den coolaste divan i stan.


Kärleksfulla hälsningar,

Stine & resten av Team Mondo Kaos ♥

Klänningar och skjortor från Trashy Diva

Läs mer här:

Formad på 1940-talet

Mode på 40-talet 🌟



Mode på 50-talet

Mode på 50-talet 🌟



Mode på 60-talet

Mode på 60-talet 🌟


PS Vill du höra mer om när vi håller i nya event, startar rea, tävlingar, skaffar nya produkter mm.

Anmäl dig då till nyhetsbrevet nedan: